Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-02-2024
Richard (Dinteloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Altijd nette service goeie kwaliteit en een mooie prijs

15-02-2024
Marijke (Hilversum)
Prijs:
Kwaliteit:

Duo rolgordijn
Heel erg tevrede

14-02-2024
Nault (Nistelrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Installatie
Heel netjes gedaan.

14-02-2024
Kees (Wervershoof)
Prijs:
Kwaliteit:

Uiterst tevreden.
Goede ervaringen met Jvs, had een kleine klacht welke op een correcte manier is opgelost.. ik raad mensen aan om nu al aan zonwering te denken en niet te wachten tot het hoogzomer is.

14-02-2024
M. van der Heijden (Fijnaart)
Prijs:
Kwaliteit:

Heer
Het is super kwaliteit. Hebben al meer van JVS gehad. Levering ook goed. Vriendelijke chauffeur.

29-01-2024
Mommerency georges (AOUSTE (Fr))
Prijs:
Kwaliteit:

Georges
Ik ben héél tevreden over het ganse verloop van info-bestelling-betaling-levering.
Het is mn 2de bestelling,daarvoor had ik 3 jaar terug een volledige woning voorzien van jullie rolluiken,en dit werkt nog steeds perfekt,daarom dus heb ik alle vertrouwen in jullie bedrijf en de ganse ploeg.Ook een chappeau voor de chauffeur,die is in bar winterweer binnen de voorziene afgesproken tijd gekomen.het enige wat nog beter zou zijn,is dat je ook rechtstreeks in Frankrijk de Franse Ardennen)zou kunnen leveren(dit is in mijn geval slechts 25 km op Frans grondgebied).Dit hebben we opgelost door de levering bij mn moeder inBelgie te voorzien,en die dan daar zelf af te halen .
Maar al bij al,een 10 op 10 voor jullie,ik wens je dan ook nog veel succes toe.
Met dank,groeten Georges

17-01-2024
Marly (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle service!
Goede prijs voor deze service en producten!

16-01-2024
L.Tietz (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Exact zoals bestelt. Het rolluik is van goede kwaliteit en het is door een zeer vriendelijke Chauffeur gelevert.
Ik ben zeer tevreden.

15-01-2024
Rien (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi materiaal
Mooi materiaal en goede service en vriendelijke bezorger.

11-01-2024
Charlie de Kauw (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede producten voor een mooie prijs
Ben erg blij met mijn rolluken. Mooie prijs voor de geleverde kwaliteit. Aardige chauffeur die het bracht.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden