+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2336 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 2336 beoordelingen)
16-07-2019
Provoost G J (Schoondijke)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
De rolluiken waren goed alleen een maatvoering was niet goed nl 0.5cm te klein dus moest ik de maat aanpassen
dat veel werk met zich mee bracht.

16-07-2019
Sharona Van der meule (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service
Tijdens het bestellen goed geholpen via de klantenservice. Ook werd ik op tijd op de hoogte gebracht wanneer de levering was. Bij het bezorgen miste er een onderdeel ook hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Deze is dezelfde dag nog met de post verstuurd.

16-07-2019
Jaap Hagen (Hoogeveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Prijs/kwaliteit is super.
Ben tevreden.

15-07-2019
J.de Groot (Blaricum)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel eerder geleverd
Zonnescherm werd veel eerder geleverd dan de opgegeven tijd. Goede kwaliteit en alle onderdelen erbij

13-07-2019
W.T.C. Thijssen (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Hier al mijn 6 rolluiken aangeschaft.
Zeer goede prijs en kwaliteit. Super geholpen bij een beschadiging aan een rolluik. Dit werd gelijk goed geregeld door nieuwe lamellen te bestellen en te leveren.
Zeker een aanrader voor uw Rolluiken.

13-07-2019
Hersevoort (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Na een klein gaatje te hebben geconstateerd in ons doek werden we gelijk geholpen en in zeer korte tijd hebben we een nieuw doek mogen ontvangen. Enige nadeel het extra werk voor ons. Maar het doek ziet er erg mooi uit. Bedankt.

13-07-2019
Hersevoort (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Na een klein gaatje te hebben geconstateerd in ons doek werden we gelijk geholpen en in zeer korte tijd hebben we een nieuw doek mogen ontvangen. Enige nadeel het extra werk voor ons. Maar het doek ziet er erg mooi uit. Bedankt.

13-07-2019
Van De Vyfeyke (2160 Wommelgem Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Supper
Het installeren van de screens is goed verlopen maar het programmeren van somfy weer station verliep heel mooilijk . Om de vier screens te koppelen aan het weer station is nog niet gelukt ze staan wel in groep . De twee laatste die ik heb bij geplaatst krijgen we niet mee geprogrammeerd op het weer station en er is bij na niets nederlands te vinden op Internet .

13-07-2019
Jos (Beek en Donk)
Prijs:
Kwaliteit:

Roluiken
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Alles precies zoals ik het besteld had.
En wat ook fijn is dat je mag betalen, als je de sullen op komt halen

12-07-2019
Nick (Emmeloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch zoals altijd
Had een foutje gemaakt. Prima geholpen om een uitstekend resultaat te krijgen. Advies/foto's/uitleg alles voor de service. Wij bevelen jvs van harte aan.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 2336 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden