+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2038 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 204 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2038 beoordelingen)
06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Begin maart 2014 2 rolluiken besteld van het merk Heroal, type HR41 op rolluiken-discount.nl
Op de site stond aangegeven een gemiddelde levertijd van 2 weken, maar na 5 werkdagen een mailtje dat de rolluiken klaar stonden!
Wij naar Herpen toe om de spullen op te halen, daar werd de bestelling doorgelopen en ingeladen.
Heel overzichtelijk was op de site van rolluiken-discount.nl de verschillende montage-handleidingen te vinden, ipv een dik overbodig pak papier.
Dit is deel 1/2

02-04-2014
Geerlof
Prijs:
Kwaliteit:

Super snelle service
Wat een super snelle service! Binnen no time antwoord op de mail waarin vrijblijvend wat vragen werden gesteld. Voor ons o.a. reden om niet verder te zoeken en met deze aanbieder in zee te gaan!

26-03-2014
Fam van Dijk
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken van het Huismerk!
Goedkope maar van uitstekende kwaliteit!
Mooie duidelijke website, vragen per email worden snel beantwoordt! Bevestiging na bestelling, keuzes en prijzen worden duidelijk aangegeven! Alles goed controleerbaar en een 10 tal dagen achterover geleund en gedacht hoe ik het klusje zou moeten klaren...
Na nette aflevering spullen uitgepakt, en... geen gebruiksaanwijzing! En wat blijkt? Die heb je gewoonweg niet nodig! Binnen anderhalf uur met 2 personen 3 rolluiken opgehangen! Echt schitterend!

23-03-2014
Fam. Aalderink. Assen
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch! Alles perfect geregeld!
Als 70-plusser koop ik eigenlijk nooit via internet. De positieve reviews trokken mij terecht over de streep en we bestelden een 5-tal rolluiken met afstandsbediening. De bestelprocedure op de website leid je stap voor stap door je wensen heen. Vergissen is bijna niet mogelijk. Ook de meetinstructie is erg duidelijk. Mocht je ondanks alles toch nog een vraag hebben dan wordt deze vlot beantwoord heb ik gemerkt. Prima service!!

23-03-2014
Marco
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Mijn bevinding zijn super!!!
Als zakelijk klant kan ik niks zeggen als het volgende!
Super service meedenkend begripvol enz enz enz kort samen gevat echt een aanrader!!!

21-03-2014
Familie de Jong (Dussen)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluiken, zijn zeer tevreden
Ook wij zijn na een zoektocht hier uitgekomen en erg tevreden. Vorig jaar al één rolluik gekocht en nu de volgende. Onze dochter kan heerlijk slapen ook nu het eerder licht wordt!!

15-03-2014
Frank Beuningen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte Prijs, Perfecte Kwaliteit en Perfecte Service
Op internet gezocht naar de beste prijs voor rolluiken en hier uiteindelijk uitgekomen. Na het zien van de diverse rolluiken op de website had ik nog een aantal vragen en heb daarop de showroom bezocht. Een geweldige uitleg heb ik gehad omtrent het assortiment rolluiken van rolluikendiscount. Rolluik besteld en na 10 werkdagen heb ik deze kunnen ophalen. Inmiddels bevestigd na het volgen van de duidelijke brochures op de website omtrent montage. Voor iedereen een aanrader!

11-03-2014
Mertens Peedreef 35 2950 Kapellen (België)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige service, goede kwaliteit en een democratische prijs!!!
Na verschillende offertes te hebben aangevraagd, kwam ik op rolluikendiscount. De prijs is beduidend lager dan ergens anders, De service geweldig en zeer goed materiaal.
Ik heb 5 rolluiken op afstand bediend gekocht. na 1,5 dag had ik alles al geplaatst en ze werken perfect.

11-03-2014
Mertens Peedreef 35 2950 Kapellen (België)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige service, goede kwaliteit en een democratische prijs!!!
Na verschillende offertes te hebben aangevraagd, kwam ik op rolluikendiscount. De prijs is beduidend lager dan ergens anders, De service geweldig en zeer goed materiaal.
Ik heb 5 rolluiken op afstand bediend gekocht. na 1,5 dag had ik alles al geplaatst en ze werken perfect.

07-03-2014
Fam bakker
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/kwaliteit verhouding
We hadden de bestelling binnen 10 dagen thuis goede service ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over de verschillende merken rolluiken zelf gemonteerd is goed te doen met behulp van de filmpjes op de site zeker een aanrader kopen de volgende keer weer bij rolluiken discounter

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 204 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2038 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden