+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2085 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 ... 209 - Volgende
(beoordeling 1991 t/m 2000 van 2085 beoordelingen)
26-05-2014
HE Kruid Beilen
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige Screens
Inderdaad nergens zo goedkoop. Zeer goede communicatie, erg nette bezorger, kortom een net en betrouwbaar bedrijf. Zeker aan te bevelen.
Ga binnenkort nog meer bestellen>

22-05-2014
M Bongers (Olst)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel voor weing
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service. Volgende keer bestellen we hier wee.

18-05-2014
N.J.Brakel Zuid-Scharwoude
Prijs:
Kwaliteit:

Contact en Info
Voor het contact en de informatie die verstrekt wordt op een hele nette manier wil ik een 9 toekennen, uitermate netjes

12-05-2014
A vd Weijden T'harde
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede web winkel. Super klant vriendelijk
ben zeer tevreden over de afhandeling en de bestelling. Volgende rolluiken koop ik zeker weer hier.

07-05-2014
Gert Uittenbogaart
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs; Nette levering maar handleiding klopt niet
Goed rolluik; makkelijk bestellen door goede uitleg op de site, alleen klopt de handleiding over het afstellen niet waardoor veel extra tijd en ergernis bij het monteren. Geen reactie op de e-mail klacht. Dat kan dus beter

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.


Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.

Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft "the leading company" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft ""the leading company"" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

17-04-2014
Martijn genemuiden
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolluiken
Perfect bedrijf, goede comminicatie, snelle levering en wat betreft de levering is overleg mogelijk. De rolluiken de volgende dag geplaatst,alles goed verpakt en voldoende dopjes ed erbij, een aanrader

Vorige - 1 ... 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 ... 209 - Volgende
(beoordeling 1991 t/m 2000 van 2085 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden