+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2182 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 ... 219 - Volgende
(beoordeling 2031 t/m 2040 van 2182 beoordelingen)
24-10-2014
Arthur Keijzers Numansdorp
Prijs:
Kwaliteit:

Goede levering, service
2 rolluiken en een screen besteld. Na 2 weken lag alles klaar en hebben de spullen opgehaald in Herpen. Montage van de rolluiken en de screen zeer eenvoudig, zeker na het bekijken van het filmpje op de website.
Direct voor de andere ramen van het huis ook maar de rolluiken besteld.

23-10-2014
Van bavel Dinteloord
Prijs:
Kwaliteit:

Review rolluik
Mooie kwaliteit voor goede prijs. Snelle levering en alles volgens afspraak. Verkoop denkt ook mee met bestelling

23-10-2014
Van den Oever Sint-Oedenrode
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Goede service ,mocht er iets verkeerd gegaan zijn met de bestelling geen problemen zo opgelost.Momenteel vind ik de nieuwe website niet zo duidelijk en overzichtelijk als je een nieuw rolluik wilt bestellen en zelf inmeten en plaatsen.

Geachte Heer/Mevr,

Bedankt voor uw reactie, graag horen we welke verbeteringen we kunnen doen aan de site zodat deze voor iedereen naar tevredenheid werkt.

23-10-2014
Marc Yerseke
Prijs:
Kwaliteit:

Goed contact en een zeer goede bezorging
Duidelijke antwoorden op m'n vragen. Super service en keurig ingepakt.

22-10-2014
Hollanders Slegers Bocholt Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
4 Zip screens en 2 vinyl screens alles is heel goed geleverd en gemonteerd

22-10-2014
E.Bisschops te Ridderkerk
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Het scherm hangt inmiddels. Erg mooi en strak geheel. Hoop dat we er lang plezier van mogen hebben.

22-10-2014
William Knipping (Elst gld.)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon goed
Is gewoon goed en degelijk

22-10-2014
H Bach leeuwarden
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs goede service
Mooi matiaal om te plaatsen

21-10-2014
Paul wedde
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend
Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle levering, goede communicatie.
Kortom ik zou en zal deze zeker aanbevelen aan vrienden en familie

21-10-2014
Colin te Wehl
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Ik kan niks anders zeggen dan top! Levering duurde wel iets langer, maar netjes telefoontje gehad de dag voor levering. Alles netjes en goed ingepakt. Ook het opvulprofiel voor één kant klopte helemaal.

Vorige - 1 ... 200 - 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 ... 219 - Volgende
(beoordeling 2031 t/m 2040 van 2182 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden