+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2278 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 ... 228 - Volgende
(beoordeling 2041 t/m 2050 van 2278 beoordelingen)
20-07-2015
Wim Stijns (Spijk (Gld))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken met TOP kwaliteit en TOP service
Na lichte aarzeling 17 rolluiken besteld, maar absoluut geen spijt. Rolluiken zijn keurig op tijd geleverd. Rolluiken en geleiders zijn prima ingepakt om beschadigingen te voorkomen. JVS zonwering is behoorlijk veel goedkoper als elders. Zeer klantvriendelijk met prima service. Is zeer aan te bevelen. Ik ben zeer tevreden.

20-07-2015
Ruud Toor (Koudekerk aan den rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Goed materiaal nette monteurs, keurige behandeling door de telefoon

19-07-2015
Mario scanu nuth
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige service
Voor de tweede keer besteld bij deze firma.
kan niet anders zeggen dan:topservice.
kwaliteit zeer goed en perfecte levering.
super.

18-07-2015
Weijers Noordwijk
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect en goed geregeld
Zeer goed , eenvoudig te bestellen , netjes en goed verpakt afgeleverd en snelle afhandeling met nalevering.
de volgende aankoop koop ik weer bij op deze site

18-07-2015
Hennie van Schenkhoff (Kesteren)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service,we krijgen zelfs een reactie op zondag
Het rolluik hangt nog niet,is wel besteld,maar nadat hij is ingemeten en opgehangen komt er vast en zeker een positieve reactie bij!!

13-07-2015
Floris (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede hulp
Tijdens het zelf plaatsen waren er wat problemen, via de email zeer goed geholpen met duidelijke, verhelderende en zeer snelle antwoorden.

13-07-2015
Roland Verheij Honselersdijk
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal super
Dit weekend de rolluiken zelf gemonteerd nadat ik ze online besteld had en netjes thuis afgeleverd waren. Alles paste op de millimeter nauwkeurig en de kwaliteit is prima. Ook de handleidingen en filmpjes zijn heel handig. Kortom, ze hangen en ben zeer tereden :-)

09-07-2015
A. Hulsker leimuiden
Prijs:
Kwaliteit:

Beste prijs kwaliteit verhouding
Zoals gezegd beste prijs kwaliteit verhouding maten kloppen perfect en montage is zeer goed zelf te doen.
Bij vragen of hulp zijn ze zeer commutatief een 9 plus.
Ga zo door.

04-07-2015
Rudy Hagewoud Meppel
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product voor een leuke prijs
Rolluik gisteren geleverd volgens afspraak en later die middag even geplaatst met behulp van collega(had alles al voorbereid voor aansluiten schakelaar ed)DIT BEDRIJF IS EEN AANRADER :)

01-07-2015
Inge lamers. wamel
Prijs:
Kwaliteit:

Jammer!
We lazen hier allemaal goede reviews. Dus ook wij hebben hier onze screen besteld op 25-5'15
Maar helaas hebben wij deze nog steeds niet mogen ontvangen. Al verschillende keren gebeld en steeds krijgen We te horen hij zal deze week wel binnen komen,maar nog steeds niks. Erg jammer. 1 voordeel is dat we nog niks betaald hebben

Vorige - 1 ... 201 - 202 - 203 - 204 - 205 - 206 - 207 - 208 - 209 ... 228 - Volgende
(beoordeling 2041 t/m 2050 van 2278 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden