+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2186 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 210 - 211 - 212 - 213 - 214 - 215 - 216 - 217 - 218 - 219 - Volgende
(beoordeling 2151 t/m 2160 van 2186 beoordelingen)
17-12-2013
Izzet (Limburg - Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken type huismerk (met en zonder motor)
IK heb eerst 3 opbouw rolluiken besteld en zelf geplaatst. 2 weken later heb ik nogmaals 5 rooluiken besteld. Alles is heel vlot verlopen : heel snelle respons op mijn vragen, levering volgens afspraak, ... Je kunt er zeker van zijn dat alles heel correct verloopt en compleet geleverd wordt ... kan het zeker aanraden ... Veel succes

17-12-2013
Izzet (Limburg (BelgiŽ))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken type huismerk (met en zonder motor)
IK heb eerst 3 opbouw rolluiken besteld en zelf geplaatst. 2 weken later heb ik nogmaals 5 rooluiken besteld. Alles is heel vlot verlopen : heel snelle respons op mijn vragen, levering volgens afspraak, ... Je kunt er zeker van zijn dat alles heel correct verloopt en compleet geleverd wordt ... kan het zeker aanraden ... Veel succes

08-12-2013
Hovestadt (Vleuten)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Hele snelle levering en uitstekende service. Ik heb de rolluiken van Heroal zelf opgehaald en uitgebreide montageinstructie ter plaatse gekregen. Ipv de minimale 10-20 dagen kregen we binnen een week bevestiging van levering.

08-12-2013
M. Mooring (Maarssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken dakkapel
Vandaag de rolluiken voor onze dakkapel zelf gemonteerd. Heel goed te doen met de instructiefilm op de site. Fantastisch resultaat. Zeer tevreden over geleverde rolluiken, zeker voor herhaling vatbaar!

27-11-2013
H van Lier. Tegelen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte service
Ook wij hebben 2 rolluiken (Heroal)ontvangen op de juiste maat en prima verpakt een echte aanrader.
Op vragen wordt snel en correct via e-mail antwoord gegeven.
Bedrijven met zo'n service zouden er meer op het internet moeten zitten een echte aanrader dus.

24-11-2013
Nieuwerf (Ees)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop en goed
Twee zipscreens ontvangen en gemonteerd, goede kwaliteit en motoren al afgesteld, alleen ophangen en klaar, bij eerdere bestelde screens bij concurent lang bezig geweest met afstellen.
Afwerking ook beter dan concurent en nog goedkoop ook.

24-11-2013
Nieuwerf (Ees)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop en goed
Twee zipscreens ontvangen en gemonteerd, goede kwaliteit en motoren al afgesteld, alleen ophangen en klaar, bij eerdere bestelde screens bij concurent lang bezig geweest met afstellen.
Afwerking ook beter dan concurent en nog goedkoop ook.

21-11-2013
L Lutgens Posterholt
Prijs:
Kwaliteit:

Super mooie rolluiken
Ik heb 2 rolluiken besteld van het merk heroal mooie kwaliteit met alle benodigheden erbij perfect verpakt en een snelle levering echt een aanrader!

18-11-2013
F. E.Helms Oud Alblas
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit / prijs verhouding
Zeer eenvoudig te installeren, 3 uurtjes, buurman heeft even geholpen om hem op de geleiders te plaatsen

17-11-2013
J W Stalknecht
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Uitstekend geleverd

Vorige - 1 ... 210 - 211 - 212 - 213 - 214 - 215 - 216 - 217 - 218 - 219 - Volgende
(beoordeling 2151 t/m 2160 van 2186 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden