+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3891 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 282 - 283 - 284 - 285 - 286 - 287 - 288 - 289 - 290 ... 390 - Volgende
(beoordeling 2851 t/m 2860 van 3891 beoordelingen)
26-09-2017
Ben Lampo (Aardenburg)
Prijs:
Kwaliteit:

12 rolluiken
Ik heb tot nu toe 12 rolluiken bij uw bedrijf aangeschaft, alle draadloos bestuurd en met Somfy-motoren.ze zijn door mij zelf gemonteerd.goede prijs/kwaliteit verhouding.Ook de montage is vlekkeloos verlopen.

25-09-2017
Manon (Hellevoetsluis)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zowel in ons nieuwe huis en het vorige huis een aantal rolluiken laten plaatsen. Goede kwaliteit en netjes gemonteerd!

25-09-2017
Stephan (Hoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Mooi zonnescherm laten monteren. Makkelijk besteld, paar weken wachten en monteren was binnen een uur klaar. Top.

24-09-2017
Petra van den Dungen (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Klein foutje, maar super opgelost
Redelijk snel ingemeten, alleen iets langer moeten wachten tot het leveren en plaatsen van het screen ivm het hoogseizoen.

Pas na de bestelling van een screen met een handschakelaar besloot ik alsnog een elektrisch gordijn te nemen zodat ik een aparte ontvanger nodig had. Helaas werd in eerste instantie de verkeerde opgestuurd, maar na 2 telefoontjes werd de goede toegestuurd.

24-09-2017
Marcel Smeulders (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede zonwering
De voorbereiding ging niet helemaal van een leien dakje maar het product is tot op heden goed, incl. de montage.

23-09-2017
Platje (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Goede zonwering voor een goede prijs. Montage was snel en correct. In verband met slecht weer enkele dagen later nog teruggekomen om de zonwering af te stellen.

22-09-2017
Arthur Mulder (BREDA)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Arthur

Ben zeer tevreden is misschien niet de goedkoopste , maar wel de betere

22-09-2017
Ko Watering (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige zonneschermen
Zeer goede communicatie, erg nette bezorger, en inderdaad nergens zo goedkoop. Kortom een betrouwbaar bedrijf. Zeker aan te bevelen.
Ga binnenkort nog meer bestellen

22-09-2017
Cas Waut (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van screens en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere screens. Inmiddels hebben we de screens laten gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

22-09-2017
Sjoerd van der Laak (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Blij met onze glazen wanden
Wij willen iedereen aanraden om hier u glazen wanden te kopen. Goede service en goede kwaliteit!!!

Vorige - 1 ... 282 - 283 - 284 - 285 - 286 - 287 - 288 - 289 - 290 ... 390 - Volgende
(beoordeling 2851 t/m 2860 van 3891 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden