Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

07-03-2018
Richard (Hedikhuizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Storm
Als ik wist dat rolluiken-discount adviseert de rolluiken OPEN te laten bij storm , had ik ze nooit gekocht maar voor luiken gegaan.

Geachte Heer,

Bedankt voor uw feedback, het is juist wij adviseren bij zeer zware stormen de rolluiken/screens omhoog te laten. Dit om schade te voorkomen.

Afhankelijk van het type rolluik staat op onze site aangegeven welke windbelasting deze kunnen hebben.

Met vriendelijke groet,

Team JVS

06-03-2018
J Stapelbroek (Hengelo(gld))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Diverse rolluiken al gekocht bij JVS perfect afgeleverd door de chauffeur, en de orders klopte altijd .
Groet J Stapelbroek.

06-03-2018
Mingels (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs/kwaliteit
Heel mooi en degelijk rolluik

02-03-2018
Saidi (Hoofddorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Vriendelijk en vakkundig personeel
Jvc zonwering heeft zorggedragen voor onze rolluiken en houten jaloezie├źn. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat deze mensen vakkundig, vriendelijk en servicegericht zijn. Ons nieuwe huis is echt helemaal af met de prachtige en betaalbare jaloezie├źn. Ook slapen we heerlijk door de door jvs geplaatste rolluiken.

Van het inmeten tot ophangen alles is perfect gedaan.

Onze dank!

02-03-2018
Jan de Swart (Hilversum)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed werk
Snel en vakkundig gewerkt. Vriendelijke benadering.

02-03-2018
Edwin Disco (Rosmalen)
Prijs:
Kwaliteit:

Vakmanschap
Zeer netjes en vakkundig gemaakt

02-03-2018
Peter Damen (HUIZEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Goed advies gekregen. Snelle levering en montage. Alle afspraken zijn volledig en op tijd nagekomen.

28-02-2018
Ama den dekker (Made)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeergoed behandeld.

27-02-2018
Marrit te School (Schoonhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede service!

27-02-2018
Henk Vd Wierink (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Goede service, vriendelijke chauffeur die het komt brengen!!! Het is dat ik niet elk jaar nieuwe rolluiken nodig heb, maar anders wist ik wel, waar ik moest zijn...

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden