Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

28-07-2018
Harry van den Heuvel (Weert)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevredenheidsbericht
Ik heb wederom producten besteld bij JVS
ook zoals de eerdere leveringen is alles wederom perfect verzorgd en geleverd.
voor ieder die iets wil bestellen bij JVS
AARZEL NIET, zal achteraf zeer tevreden zijn.

28-07-2018
Walter Thijssen (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Bestelling rolluiken.
Bestelling was er binnen 2 weken. Beschadiging aan 1 rolluik werd netjes opgelost.

27-07-2018
A Riezebos (WILSUM)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goed makkelijk te monteren

27-07-2018
Arno Maas (Sprang Capelle)
Prijs:
Kwaliteit:

Plus met een griffel
Snelle levering geen toeters en bellen

27-07-2018
P v Harskamp (Aarkade 92)
Prijs:
Kwaliteit:

Prachtig mooi scherm ook van kleur
Vak werk van af de bestelling netjes gegaan,wij zijn erg tevreden.
en de monteur wat een vakman preciessamen met op tijd van de afspraak een nette rustige vakman
klasse ook zijn assistente

27-07-2018
Ton Eggink (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi!!!
Mooie zonwering
Goed en snel geinstalleerd
Top!!

27-07-2018
Willem Wilms (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen met motor
Product: Screen met huismerk motor. Ziet er strak uit en werkt tot nu toe uitstekend. Gekozen voor zelf te monteren.
Montage: Op de site heeft vrijwel alle info betrekking op rolluiken en die blijken een ander soort geleiderails te hebben dan screens. Omdat ik op technisch gebied niet geheel achterlijk ben, heb ik zelf kunnen bedenken welke aanpassingen nodig waren en verliep de montage redelijk probleemloos.
Elektra: het 'instructiefilmpje' op jullie site heeft een zeer hoog IKEA-gehalte; zonde van de tijd en ruimte. Je ziet een paar handen die iets doen met, wat naderhand draden en de schakelaar blijkt te zijn, maar het blijft zorgvuldig geheim wat die handelingen waren. Vervang dat filmpje zsm door een simpel tekeningetje of elektrisch schema, waarop de kleuren aangegeven staan. Daarmee kan elke leek uit de voeten.

26-07-2018
Muskens (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Ik bestel al jaren bij JVS; altijd goede service gehad! Prima kwaliteit! Ben zeer tevreden. Ook toen een rolluikbak beschadigd had, goed en snel opgelost.

26-07-2018
Mikel nap (BOXTEL)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Wij hebben een electrische rolluik besteld en geleverd gekregen alles was top enige aantekening zou zijn dat het messchien handig is een beschrijving hoe de afstandbediening in te leren toe te voegen nu moet je maar raden hoe dat mpet

26-07-2018
J.van Rossum (Schaijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnenscherm
Het euvel is netjes opgelost, zonnenscherm kwam van de muur en hing scheef.Nu alles oke!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden