Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-03-2018
Ton Nuijten (Kurenpolderweg 31 E26)
Prijs:
Kwaliteit:

Weinig uren betaald, zelf gemonteerd
Ton
Prima sceen prijs zeer aantrekkelijk vergelijking bij andere,en een snelle levering .

21-03-2018
Edwin Schelling (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel uren betaald, weinig uren gewerkt
Mijn beoordeling valt lager uit omdat ik erg verbaasd was over het arbeidsloon en de uren die ik er uiteindelijk voor gekregen heb. Ik heb €270 aan arbeidsloon betaald en de monteur heeft twee uurtjes gewerkt. Dat ik een heel erg stevig uurtarief. Ik ben aan het kijken voor eventueel andere applicaties maar twijfel sterk of ik JVS een aanbieding laat maken. Heb het gevoel dat ik achteraf veel te veel betaald heb. Jammer.

Geachte Heer,

De montagebedragen die gehanteerd worden door de montagebedrijven zijn stuks prijzen. Waarbij er is uitgegaan van montage begaande grond en 1e etage, dit kan door 1 of 2 monteurs zijn, incl voorrij kosten, BTW etc.
Tevens zit er in de montageprijs een gedeelte gereserveerd voor service en garantie.

Hopelijk hebben wij uw vraag beantwoord.

Mvgr
Team JVS zonwering

21-03-2018
Hans Brussee (Ede)
Prijs:
Kwaliteit:

Hele goede rolluiken voor een perfekte prijs
Zeer tevreden over de rolluiken zal dat zeker bij anderen aanbevelen

20-03-2018
Wim Thuis ('s-Heerenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

2 Rolluiken
Ik had 2 rolluiken besteld en die werden precies 15 dagen na bestelling netjes afgeleverd door een zeer vriendelijke bezorger die ze netjes bij ons in de gang legde en met mij de bestellijst en afleverlijst controleerde op volledigheid en gaf meteen een korte uitleg over de montage, wij hebben hem nammelijk zelf gemonteerd en dat ging prima met de uitleg op de website. De volgende bestelling is zeker bij rolluiken-discount en kan het iedereen aanbevelen want het scheelt echt honderden Euro's.

20-03-2018
Vloet (Schaijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Wij zijn zeer tevreden over de manier van handelen
We hebben er al meerdere artikelen gekocht en zijn daar goed over tevreden
We hebben er al meerdere mensen naar toe gestuurd en aanbevolen

19-03-2018
Jos lausberg (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Jos
Prima zonwering en op tijd geleverd

19-03-2018
Sjanny van Andel (Sleeuwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Fijn bedrijf
Eerste keer een rolluik:zeer tevreden
Tweede keer plissegordijn:zeer tevreden

19-03-2018
John vriend (Lutjebroek)
Prijs:
Kwaliteit:

Schreens bestelling
Ging allemaal prima. Alleen de levering en afspraak verwarrend.maar gelukkig was ik in de buurt qua werk toen de chauffeur belde dag hij met een uur bij mij zou zijn.

19-03-2018
Jan van der Wagt (Rockanje)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Prima product voor en goede prijs

19-03-2018
Roenald (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Toppie!!!
Zeer goede kwaliteit/prijs-kwaliteit!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden