Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-03-2018
Bos (Bergen)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat wilt u nu van mij?
Situatie: 3 hoog, hoogwerker nodig, diverse bedrijven al in huis gehad en voorrij/meerkosten betaald. Graag op voorhand willen weten wat een hoogwerker ONGEVEER kost, krijg ik als tegen antwoord: wat wilt u nu van mij? Idioot hoe bedrijven hun geld willen verdienen. Oh ja ik denk niet dat deze 'discounter' mijn reactie gaat plaatsen. Sunny day to you

Geachte Heer/Mevr,

We gaan proberen uw vraag te beantwoorden.
Het is juist wij kunnen niet telefonisch aangeven wat de kosten zijn van een hoogwerker, dit is namelijk zeer afhankelijk van de situatie (ondergrond, hoeveel meter vanaf gebouw, welke producten, gewicht van een product, breedte van de producten etc).

Indien u goede foto's toezend van de situatie kunnen we altijd een schattigs offerte opvragen voor de offerte.

Met vriendelijke groet,

Team JVS zonwering

17-03-2018
Wendy van den Hoek (Breskens)
Prijs:
Kwaliteit:

Knikarmscharm
Na lang zoeken bij JVS uitgekomen. Stukken goedkoper dan andere leverancier, snelle levertijd en gemonteerd door zeer correcte vriendelijke monteurs! Alles ziet er keurig netjes uit en werkt naar behoren.

16-03-2018
Lavooij (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Het rolluik werd thuis bezorgd op de afgesproken tijd en heb het rolluik zelf opgehangen.
Ook nog gekeken op de website Rolluiken Discount.nl voor zelf montage dat ging prima.

15-03-2018
Peter Jacobs (Groeningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden klant
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

14-03-2018
G. Reinalda (Berkel en Rodenrijs)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte service
Zowel de Veranda als de zonwering als de heater en tenslotte de glazen schuifwand zijn perfect ingemeten, vakkundig geinstalleerd en perfect afgeleverd. Kan niet beter.

13-03-2018
Baremans (Etten-Leur)
Prijs:
Kwaliteit:

Te vrede klant
Voor de 2e keer bestelt en erg te vrede.

12-03-2018
Cees kruithof (Numansdorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg goed bedrijf
Goede service al wordt er denk ik niets genoteerd als er iets gevraagd wordt . had ergens om gevraagd maar helaas geen gehoor meer aan gegeven . jammer maar niet echt belangrijk . anders had ik er zelf nog wel achter heen gegaan . verder heel goed bedrijf . goede service en klantvriendelijk . goede spullen voor een gunstige prijs.

08-03-2018
Aheijsters (Capelle ad ijssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
1 maal reageerde zonnescherm niet. verder geen probleem met nieuwe motor. Wij hopen dat het eenmalig was

08-03-2018
RenΓ© den Boer (Hardinxveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Hulp na stormschade
Zeer snelle hulp gekregen. Mooie offerte voor de verzekering en netjes gemonteerd en de beschadigde delen weer hersteld. Na de montage hebben de monteurs ook gezorgt voor de afvoer van de defecte delen. Top geregeld.

07-03-2018
Jos (Sint Michielsgestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product
πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden