Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

27-02-2018
Henk Vd Wierink (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Goede service, vriendelijke chauffeur die het komt brengen!!! Het is dat ik niet elk jaar nieuwe rolluiken nodig heb, maar anders wist ik wel, waar ik moest zijn...

27-02-2018
Jose mooij (Bleiswijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Goede service en snel!!

27-02-2018
Peter keijzers (Sleeuwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsing zonnescherm
Prima service en netjes het zonnescherm opgehangen en Electra aangesloten.we zijn dik tevreden en laat nu de zomer maar komen zodat we het scherm veel mogen gebruiken.

27-02-2018
We Boogaers (Moergestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goed zijn zeer tevreden

27-02-2018
Marco winters (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Goede luiken voor een Goede Prijs
op paar kleine Produtiefoutjes na Prima Rolluiken

26-02-2018
Frans (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Pantser
Goed

26-02-2018
Bert van Oort (Lage zwaluwe)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Prijs en kwaliteit zijn in prima overeenstemming met elkaar. De ontvangst bij JVS was vriendelijk en de showroom was goed verzorgd. Na 2 weken gebruik ben ik zeer tevreden over het sunscreen

26-02-2018
Bram te Lieferink (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service!
Ik ben zo blij met de geleverde service van JVS!

22-02-2018
F.Fagone (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Fernando
Prachtige rolluiken, ben erg tevreden

22-02-2018
Ton Aben (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Groot rolluik.
Heb hier een groot rolluik besteld met een afwijkende maat voor een hele nette prijs.
Levering is netjes gedaan alles zat goed ingepakt.
Enige minpuntje is dat er weinig tot geen rekening gehouden kan worden met levering op een vrije dag, hierdoor heb ik 3x afspraak moeten verzetten.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden