+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3891 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 289 - 290 - 291 - 292 - 293 - 294 - 295 - 296 - 297 ... 390 - Volgende
(beoordeling 2921 t/m 2930 van 3891 beoordelingen)
30-08-2017
J.hoegee (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

2 x screen
Zeer vriendelijke bediening in showroom .
makkelijke montage en zeer goede kwaliteit

30-08-2017
Redero Construct (Meer Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethor
In prachtige staat, klant heel tevreden! ik ook als tussenpersoon. goede verkoop.

30-08-2017
Redero Construct (Meer)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethor
Inzethor kwalitatief ingepakt tegen schadevrij, bij uitname geen enkele opmerking, in prachtige goede staat aangekregen, ik tevreden, klant tevreden, leverancier tevreden, fijne samenwerking, top!

29-08-2017
Valk ('s hertogenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Mooie print, mooi materiaal en snel geleverd.

29-08-2017
Stan Jager (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Top Service Top Qualiteit
Dit was de tweede rolluik die ik besteld had en weer top tevreden en binnen 2 weken was alles klaar.

28-08-2017
Kroeze (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede service ,
Mooie kwaliteit ,bekwaam behulpzaam personeel

28-08-2017
Ivo Keijzers (Bree)
Prijs:
Kwaliteit:

Ook voor speciale situaties perfecte oplossing
Onze herenwoning dateert van 1927. Wij hebben de woning zelf met behoud van stijl gerenoveerd. O.a. houten kozijnen hebben we geplaatst met reeds een rolluik geleiding direct geïntegreerd. De rolluiken konden uit het zicht boven de ramen gemonteerd worden. Maar toen we dan na een paar jaar de rolluiken wilden plaatsen was niet elke aanbieder bereid mee te denken. Nadat we samen met de mannen van rolluik-discount een oplossing hadden die niks duurder was hebben we 1 raam met een rolluik zelf geplaatst. Fluitje van een cent met de eigen merk motor en nu na 4 jaar zonder problemen alle andere ramen van de woning uitgerust met de rolluiken (al heb ik nog niet alle rolluiken geplaatst op het moment van schrijven) Super oplossing, prima meegedacht en zonder extra kosten zijn we echt tevreden. Waarom anderen het moeilijker maken als het ook makkelijker kan?

28-08-2017
De Graeve Filip (De Pinte)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens voor een eerlijke prijs.
Wij zijn naar de toonzaal gaan kijken voor de aankoop van 5 screens. Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg en uitstekende ondersteuning.
Wij vonden het een eerlijke prijs voor uitstekende screens die op tijd en stevig verpakt werden geleverd.
Kortom ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.

27-08-2017
Wisman (Nieuw-Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Goed en snel geleverd
heb er nu 4 en elke keer alles top gegaan een dikke aanrader

27-08-2017
T. Ruijsch (Bennekom)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed product
Een paar jaar geleden 2 screens aangeschaft ,nu weer 2 screens zelf inmeten ophalen en plaatsen ,met HTF geleider op de gevelsteen maar de breedte maat iets groter gehouden anders moet je te dicht op de hoek van de steen boren ,en nu met een bredere band voor de handbediening gaat niet zo uitrekken.

Vorige - 1 ... 289 - 290 - 291 - 292 - 293 - 294 - 295 - 296 - 297 ... 390 - Volgende
(beoordeling 2921 t/m 2930 van 3891 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden