+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3553 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 292 - 293 - 294 - 295 - 296 - 297 - 298 - 299 - 300 ... 356 - Volgende
(beoordeling 2951 t/m 2960 van 3553 beoordelingen)
17-05-2017
Hans Verweij (De Kwakel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit en service
Nu drie screens bij JVS gekocht. Goede kwaliteit en mooie prijs. Eenvoudige montage. Zeer goede service. Zeker een aanrader voor hen die een screen zoeken.

17-05-2017
Paul (Heemskerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit
Het zip-screen was snel geleverd en de de kwaliteit is van het scherm is erg goed.
Ik heb het scherm zelf gemonteerd.

17-05-2017
Jan Reijs (Overlangel)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuw zonnescherm
Een zonneschem bij JVS in de showroom in Ravenstein op maandag gekocht deze was op vooraad gelijk mee genomen deze was vrij makkelijk te monteren en werk perfect goeie service en vriendelijk personeel daar mvg Jan Reijs

16-05-2017
Rob Smit (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Montage zonnescherm
De montage is goed en vlotjes verlopen. Het montagebedrijf was op de afgesproken tijd aanwezig, waarna de monteurs eerst het oude scherm hebben gedemonteerd. Vervolgens werd het nieuwe scherm geplaatst en afgesteld, terwijl de 2e monteur binnen de elektrische installatie voor zijn rekening nam. Mijn enige kritiekpuntjes zijn: Ik vind het scherm aan de voorkant nogal laag afgesteld en binnen zit de wandschakelaar niet mooi strak gemonteerd, waarbij ik moet opmerken, dat dit ook komt, doordat de muur is behandeld met eeen nogal ruwe, hobbelige granollaag.
Voor de rest ben ik tevreden.

Geachte Heer,

We begrijpen dat de voorlijst niet naar uw wens is afgesteld. Dit is instelbaar.
Indien u wenst kunnen we een afspraak met u maken om de voorlijst hoger af te stellen.

Graag horen we van u wat uw wensen voor het afstellen van uw zonnescherm.

Mvgr

Team JVS zonwering

16-05-2017
P. van Schaik (Soest)
Prijs:
Kwaliteit:

De hr.
Zowel de prijs als de kwaliteit zijn goed. Het monteren door mij zelf met behulp van de handleiding en telefonisch was zeer goed.

16-05-2017
Sjaak Klaassen (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede producten
Een zwager van me bestelde voor mij een schuifglaswand en hij was eenvoudig te plaatsen. Ik ben er erg blij mee en dat voor die prijs. Geen geld!

16-05-2017
P Peleg real estate (621BR Breukelen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima!
JVS Zonwering zijn wij tevreden over

15-05-2017
John (Molenschot)
Prijs:
Kwaliteit:

Duo rolgordijn Model B Tenerife
Goed verpakt en precies op maat gemaakt. Erg eenvoudig te monteren. Degelijk materiaal.
Ook de bezorgservice is uitstekend uitgevoerd.

15-05-2017
Van Beek (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluikem
Netjes verpakt deskundige uitleg bij het ophalen
snelle levertyd

13-05-2017
Lucas (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Wij hebben zeven Heroal rolluiken besteld. Toen ik op de site niet verder kwam en met vragen zat omdat de achterdeur dan toch wat uitdagender was, werd ik zeer geduldig te woord gestaan en uitstekend geadviseerd. En passant werd er voor de geleiders van de ramen een technisch betere en zelfs iets goedkopere optie aangeraden. Er werd naar mijn wensen geluisterd en niets opgedrongen. Levering zonder lange wachttijd, goed verpakt, compleet en correcte maatvoering, nergens een beschadiging te zien.
De communicatie was duidelijk tijdens het gehele bestellingstraject. Zelf monteren was geen probleem.

Vorige - 1 ... 292 - 293 - 294 - 295 - 296 - 297 - 298 - 299 - 300 ... 356 - Volgende
(beoordeling 2951 t/m 2960 van 3553 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden