+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3553 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 293 - 294 - 295 - 296 - 297 - 298 - 299 - 300 - 301 ... 356 - Volgende
(beoordeling 2961 t/m 2970 van 3553 beoordelingen)
13-05-2017
J. Smits (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Keurige screen voor een lage prijs. Montagehandleiding mag iets uitgebreider.

13-05-2017
S. Fick (Mill)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed tot zeer goed
1puntje wat beter kan met ophalen lang moeten wachten tot iemand mij hielp misschien afhaal punt verbeteren zodat je kunt aangeven dat je alleen iets komt ophalen en dan direct geholpen kunt worden

13-05-2017
Tas (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Voldoende
Ik heb de rolluiken zelf geplaatst. Jammer dat er geen omschrijving was toegevoegd voor plaatsing.

12-05-2017
Aa jansen (Bennekom)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon perfect
Na dagen lopen surfen op internet kwam ik dit bedrijf tegen, goeie prijs kwaliteit verhouding en een goeie service, druk in de show room maar het was het wachten waard, ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.

11-05-2017
Isa (Gent)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Zeer goed

11-05-2017
Isa (Gent)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Zeer goed

11-05-2017
Hans Rokers (Beuningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Alles prima verpakt en volledig. Zelf opgehaald. Netjes en behulpzaam geholpen bij aflevering. Monteren ging goed.

10-05-2017
M.P.M. Schellekens (Vught)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethorren niet altijd geschikt voor houten draaikiep ramen
Via keuzemenu hor besteld voor type B raam. Met geplaatste hor kan raam niet dicht omdat flens te dik is. In brochure staat dat de hor ook leverbaar is met extra dunne flens. Deze optie kun je niet selecteren. Bij navraag blijkt dat een extra dunne flens niet leverbaar is. In inmeetinstructie wordt niet vermeld welke minimale ruimte tussen raam en kozijn vereist is. Bovendien is de hor door weinig speelruimte tussen flens en kozijn lastig te verwijderen omdat een knop of handvatje om de hor vast te pakken ontbreekt.

10-05-2017
Leenders (Beuningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Duo rolgordijnen
Heel vriendelijk geholpen , meedenkend , rolgordijnen zeer netjes verpakt. Wij zijn zeer tevreden!

10-05-2017
G. van de Ridder (Biddinghuizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits screen elektrisch
Screen laten inmeten en plaatsen, e-mail contact was prima, alles keurig geplaatst door nette vaklui.
Ziet er strak uit.

Vorige - 1 ... 293 - 294 - 295 - 296 - 297 - 298 - 299 - 300 - 301 ... 356 - Volgende
(beoordeling 2961 t/m 2970 van 3553 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden