Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

24-05-2019
T. Saaij (Hellevoetsluis)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Via de site een rolluik besteld. Je wordt heel eenvoudig door alle details heen geholpen en kom zo tot het juiste product met de juiste maten. Levering gaat binnen kort tijdsbestek. Ik heb zelf geinstalleerd en daar zijn goede instructies voor te vinden op de site. Ik ben dik tevreden.

24-05-2019
De laat (Tiburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnewering
Heel tevreden

24-05-2019
Dekkers (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen met handmatige bediening
Kwaliteit en komen afspraken na Op tijd geleverd conform afspraak.

24-05-2019
Robert (BNS)
Prijs:
Kwaliteit:

Voldoet aan alle kanten
Makkelijk te bestellen, goede levering en flink verpakt, goed zelf te monteren !! ideaal met motorbediening.
vooral een verschil in prijs.

24-05-2019
Bert Brock (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Top product
Goede advisering
Puur product volgens onze persoonlijke wensen samengesteld
correcte levering en levervoorwaarden

23-05-2019
J. Bergsma (Franeler)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie screens voor een scherpe prijs. Super
2x screens (248 x 220 cm) gekocht en zelf gemonteerd. Keurig op tijd geleverd en zeer goed ingepakt. De montage was we even wat uitzoekwerk omdat de montagevoorbeelden op de site niet volledig zijn, maar het is zonder al te veel problemen gelukt. Al met al zijn we dik tevreden met het resultaat

22-05-2019
Psuurendonk (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken handbediend
Keurig optijd gelevert vriendelijke chauffeur.
Rolluiken goede kwaliteit en eenvoudig te monteren.

22-05-2019
Van Helvoirt (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen met handmatige bediening
De bediening is aan de verkeerde zijde geplaatst ondanks dat dit juist is aangegeven. Verder een goed product en netjes afgeleverd.

22-05-2019
Bouwmeester (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit rolluiken
Niks negatiefs over te zeggen.

Service goed,levering optijd binnen,goed verpakt en klantvriendelijk

21-05-2019
Corne Weijgers (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede Service
Niks op aan te merken gewoon goed

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden