Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

21-05-2019
Arie Huijzers (Goudswaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima (klanten) service
Foutje gemaakt met bestelling, werd echter netjes aangepast. Bezorging keurig uitgevoerd en bestelling netjes gecontroleerd door chauffeur.

21-05-2019
W. Cörvers (Holtum)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed prijs/kwaliteit verhouding
Enigszins verrast dat er geen RAL 7016 mat in hun assortiment zit, maar hebben ze toch kunnen regelen.
Eind goed al goed.
Montagehandleidingen kunnen verbeterd worden, maar Googlen heeft uitkomst geboden.

21-05-2019
AMP Harren (NOORDWIJKERHOUT)
Prijs:
Kwaliteit:

7
Omdat al snel ik het zonnescherm niet helaal kon ophalen en monteur zei dat ik een doosje met verstelapp bij aflevering zou hebben gehad. Niet gehad! Ook niet bij reparatie bezoek!

21-05-2019
Stephanie Nieuwnhuizen (Uithoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Snelle levering, uitstekende en nette montage door iemand die weet wat hij doet.
Goede qualiteit van het product.

20-05-2019
Marijke Cornelis (Keijenborg)
Prijs:
Kwaliteit:

Blij met ons screen
Mooi screen, mooi afgewerkte kast en de maten die wij opgegeven hadden kloppen als een bus. Vriendelijk te woord gestaan en vlot geholpen.
1 minpuntje: Geen duidelijke beschrijving ovor montage er bij. Moest ik zelf opzoeken op internet.

20-05-2019
Ankie hendriks (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Markies gekocht
Na online besteld te hebben, was goed te doen. Duidelijke omschrijving bij elke stap. Mooi op tijd volgens afspraak geleverd en vakkundig gemonteerd. Erg blij mee. Super kwaliteit en design

20-05-2019
Petra de Jong (Rijnsburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit doek en mooie omkasting.Prima geregeld

20-05-2019
W.Kemmeren (Kaatsheuvel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Maat goed, prima kwaliteit. Zeer tevreden.

19-05-2019
A.A.Teeuw (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
De maat is perfect en de kwaliteit is zeer goed. Ook was het rolluik op tijd klaar. Ik ben zeer tevreden over dit product.

18-05-2019
Bert (Tienen)
Prijs:
Kwaliteit:

Een aanrader
Goede verhouding prijs/kwaliteit. Wat voor mij doorslaggevend was is de bereikbaarheid via mail, snel antwoord en zeer goede uitleg. Levering ook correct verlopen volgens afspraak.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden