+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3867 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 298 - 299 - 300 - 301 - 302 - 303 - 304 - 305 - 306 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3011 t/m 3020 van 3867 beoordelingen)
25-07-2017
Roy Vermeulen (Andelst)
Prijs:
Kwaliteit:

Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Wij zijn erg goed geholpen door JVS. Op aanraden van onze buren hebben we een bezoek gebracht aan de showroom in Ravensteijn. Het advies dat we kregen was nuttig en hielp enorm in het maken van de juiste keuze. De levertijd was kort, na 10 dagen was het rolluik al binnen. Montage van het rolluik heb ik zelf gedaan, ik had nog wat vragen over de afstelling van de motor, ik werd per telefoon snel en vakkundig geholpen.
We zijn erg blij met ons nieuwe rolluik, bedankt!

25-07-2017
Richard Slegt (Ammerzoden)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Heb meerdere rolluiken gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service!

25-07-2017
W.M. Klerks (Berlicum)
Prijs:
Kwaliteit:

Zon buiten het raam
Vlotte levering, totaal pakket. Zelf gemonteerd, is goed te doen.
Had niet gedacht dat de bekabeling al gemonteerd zou zijn. Dit gaf enige problemen bij de installatie.

25-07-2017
Jan van Nijkerk (Assendelft)
Prijs:
Kwaliteit:

Knikarm zonneschetmen screen.
Meer dan tevreden over de levering en kwaliteit van de producten. Werkt ook naar volle tevredenheid na zelfmontage. 👌

24-07-2017
J, van Gisbergen (Hooge-mierde)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Allemaal o.k beoordeling goed

24-07-2017
M.jelsman (Amsteram)
Prijs:
Kwaliteit:

Vo;doende
Alles correct
vr m.j.elsman

24-07-2017
De vries (Marum)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit en service
Al meerdere keren besteld. vorige woning screens en rolluiken. in de nieuwe woning nu ook screens. makkelijk te monteren en ziet er fantastiach uit. als de verbouwing klaar is bestellen we nog meer!

24-07-2017
F. Hermkens (Lottum)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwand
Wij zijn erg tevreden over de aanschaf van onze glazen schuifwand. Het gehele voortraject (winkelbezoek, offerte-aanvraag, communicatie, etc.) met J.V.S.-zonwering is uitstekend verlopen. Het plannen van de plaatsing verliep iets minder soepel en er is met de plaatsing een onderdeel vergeten maar alles is inmiddels helemaal opgelost. De schuifwand is netjes geplaatst en wij genieten er iedere dag volop van. Bedankt!

24-07-2017
Baaijens (Sprundel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed

24-07-2017
Arno van der Aa (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede sevice
Bij vragen word je goed geholpen via de telefoon maar ook via de mail zelfs 's avonds laat word er nog gereageerd. En de prijs is ook goed.

Vorige - 1 ... 298 - 299 - 300 - 301 - 302 - 303 - 304 - 305 - 306 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3011 t/m 3020 van 3867 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden