+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3867 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 308 - 309 - 310 - 311 - 312 - 313 - 314 - 315 - 316 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3111 t/m 3120 van 3867 beoordelingen)
03-07-2017
Reniers (Wezemaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Onze 2e bestelling vanwege andere woonst en opnieuw zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Dank je wel

03-07-2017
Klaver (Kortenhoef)
Prijs:
Kwaliteit:

Markies, top
Goede service, goede prijs.
Keurige en vriendelijke monteur!

03-07-2017
R. Vosse (Wassenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect raad het zeker aan.
Zelf dankzij de goede beschrijving in gemeten. Zelf gemonteerd ook dit was dankzij de introductie film goed te doen, het enige was wel dat wij hem blind bevestigd hebben en dat staat niet beschreven. Maar met een beetje inzicht en logisch denken kom je er wel. Toen de eind positie instellen waarbij ik alles fout heb gedaan wat ik fout kon doen. Contact opgenomen via de mail op zondag en vrijwel direct keurig geholpen en na wat op en neer gemail lag de fout toch echt bij mij. Dankzij de online hulp helemaal in oorde gekomen en werkt en stopt naar alle tevredenheid. Top zodra we boven gaan bestellen is screen-discount waar we gaan bestellen.

Groet rick.

02-07-2017
Peter Roeffen (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Zelf ingemeten en geplaats. Passen perfect. Zijn zeer tevreden.

01-07-2017
Harrie van aar (Schaijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Ik heb zelf ingemeten en geplaatst,een screen kon ik niet hangen ,omdat het doek incl lineaal te breed was . Dat heb ik kenbaar gemaakt ,maar moest!!!antwoord geven op een stel vragen die niets van doen hadden met het probleem, daarna moest ik zelf actie ondernemen om het hersteld te krijgen dus de klant is geen koning
harrie van aar

Geachte Heer,

Allereerst bedankt voor de review. Wij proberen de juiste vragen te stellen om meteen inzicht te krijgen in het probleem/storing. Dit doen wij om de service tijd zo kort mogelijk te houden.

Hopelijk hebben wij uw vraag beantwoord.

Mvgr

JVS zonwering

30-06-2017
Clara van der ven (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
De kwaliteit is goed en de service
heb ik vragen stuur ik mail of bel
en wordt meteen beantwoord

30-06-2017
Dic van Vulpen (Bunnik)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima voor elkaar
De bestelde screen werd keurig volgens afspraak geleverd en was zodang verpakt dat hij hier puntgaaf is afgeleverd. Het plaatsen was kinderlijk eenvoudig. Hij angt tot volle tevredenheid

30-06-2017
G van der Laan (Hoogezand)
Prijs:
Kwaliteit:

Geert uut Grunn
Goede prijs/kwaliteit verhouding, zelf samengesteld en zelf gemonteerd

30-06-2017
Marlon (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit voor een prima prijs
Ben zeer tevreden over alles, zeker een aanrader en ook zeer vriendelijke en deskundige monteurs.

30-06-2017
Megens (BERGHEM)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer mooi
De rolhordeuren zijn fantastisch.
ook zijn we erg blij met ons zonnescherm achter,
Nog even wachten op de horren voor de ramen en dan zijn we helemaal gelukkig.
Super nette en aardige monteurs gehad hier. Toppie!!

Vorige - 1 ... 308 - 309 - 310 - 311 - 312 - 313 - 314 - 315 - 316 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3111 t/m 3120 van 3867 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden