Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

16-08-2018
LM Besselink (Geldermalsen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goed

16-08-2018
J Dom (Schoten)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Perfect in orde!
Het inpakken kon een tikje beter, bij mij stond er 1 kras op door het vervoer, maar deze is niet zichtbaar.

Zeer makkelijk te plaatsen en perfect afgesteld op voorhand. Ideaal voor elke doe het zelver.

Elektrisch kwam het niet volledig overeen met de beschikbare schema‚€ôs, maar elke doe het zelver kan dit moeiteloos oplossen.

Zeer goede ervaring mee en zeer tevreden met de geleverde rolluiken

16-08-2018
Bram Verdikt (Mill)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service!
Makkelijk te bestellen, goed bezorgd (leuke chauffeur!!!) en mooi product. Precies wat ik verwachtte. Ben er erg blij mee!

16-08-2018
N. de Vos (Steenbergen)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel tevreden.
Spullen zijn correct en goed afgeleverd.
De instructie video's zijn goed.
Volgende keer koop ik hier weer.

16-08-2018
Cor Kremer (Assen)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect rolluik
Het bestelde rolluik kwam perfect overeen met de opgave en werd snel geleverd. Prima kwaliteit en eenvoudig te monteren in het kozijn.

16-08-2018
Jitske (Ermelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer bekwaam
Omdat er een opdracht uitviel kwamen ze, na telefonisch overleg,werd eerder op de dag. De mannen stelden zich aan mij voor en gingen gelijk aan het werk, Het materiaal was goed verpakt en je kon zien dat ze goed op elkaar ingespeeld waren en routine hadden. Binnen de kortste keren kom ik de zon buiten houden. Bedankt voor het monteren mannen!

15-08-2018
A dielemans (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Ik ben zeer tevreden en ik nu nog meer aan het bekijken voor meer

15-08-2018
Gerald (Tegelen)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethor
Prima kant en klare op maat gemaakte inzethorren voor een scherpe prijs. Wil niet muggenziften maar daar kan de bouwmarkt niet tegenop.

15-08-2018
Roy jansman (Marienheem)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreens
Goede advies gekregen bij jvs aan de zaak. Thuis op de website screen besteld .netjes een mail gekregen voor tijdstip van leveren .half uur van tevoren wordt netjes gebeld dat ze er aan komen.screen zelf gemonteerd paste mooi

15-08-2018
Ricardo (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Toppie
Superkwaliteit
Snelle levering extra dopjes erbij .
Stekker aansluiten boren uitrichten klaar

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden