Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

16-09-2017
Lorenzo (Deventer)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed

15-09-2017
Ed Tokkie (Diemen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Ik ben vergeten aan de monteur te vragen waarom er tussen de zonwering en de muur een ruimte van ongeveer 5 cm zit over de lengte van de zonwering.
Bij andere zonweringen wordt de achterkap van de zonwering tegen de muur geplaatst muur zitten.
Zoals het nu hangt vinden wij het minder mooi dan als het tegen de muur hangt
Daarom vraag ik het toch nog waarom deze zo is geplaatst
Als u een foto van het geplaatste zonnescherm wil hoor ik het graag van u

Geachte Heer,

Als u voor ons een foto heeft van de situatie dan kunnen wij kijken wat u bedoeld.

Graag horen we van u,

Team JVS zonwering

15-09-2017
GE-Bouw (Venray)
Prijs:
Kwaliteit:

Beschadiging buitenkap rolluik
Goede Morgen bij uitpakken blijkt de buitenkap beschadigd te zijn.

Geachte Heer,

Allereerst vervelend dat er een deuk in uw omkasting van uw rolluik zit, graag ontvangen we een foto van voor de montage zodat we een nieuwe kap kunnen leveren onder garantie.

Graag horen we van u.

mvgr
Team JVS zonwering

14-09-2017
M. Timmermans (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanschaf en plaatsing Rolluik
Alles is correct uitgevoerd, alleen jammer dat de monteur en JVS niet weten dat het nulpunt van de schakelaar gemakkelijk omgewisseld kan worden van automatisch- naar vast-nulpunt!! (De middelste STOP-knop zit er niet voor niets op!)(concurent weet het wel!)

Geachte Heer/Mevr,

Bedankt voor uw review wij en onze monteurs weten hoe we de schakelaar om kunnen zetten naar een vast nul punt, echter voor het behoud van de motor en daarmee ook de levensduur van uw zonwering zullen wij hier nooit voor kiezen.

13-09-2017
A snelders (Made)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Snelle levering goed product ben zeer tevreden ook over de prijs

13-09-2017
Hoogwerf (Rozenburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Gewoon een goed product

13-09-2017
Mjverheesen (Bergen op zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit inzet voor klant wat minder
3 rolluiken besteld gemeten in de dag je ga er dan van uit dat is de totale maat maar nee zij meten de kast daar nog bij stom van me zelf ik had het kunnen lezen bij de bestelling toen ik het bemerkte twee /drie dagen gelijk ge mailt maar dan is het eigen schuld dikke bult het antwoord was zijn al in productie ja ja wij kunnen het wel aanpassen voor totaal 120 euro dat heb ik zelf wel gedaan uurtje werk
verder wel tevreden nette levering nette chauffeur moet nog luiken voor achter hebben zal ze toch hier bestellen prijs kwaliteit is goed

11-09-2017
Ronald (Koewacht)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering + montage
Goede levering en montage van de rolluiken.

11-09-2017
A. Habraken (Best)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden klant
Tijdens de montage door mezelf liep ik tegen een paar onduidelijkheden aan. Prima helpdesk

11-09-2017
J.Deijkers (Capelle aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Goed verpakt en zie er netjes uit.
Opletten met monteren ,als geleiders niet goed gemonteerd worden loopt deze vast

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden