Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

13-02-2019
Tim (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede producten klantvriendelijkheid kan beter
Door de sneeuwval was ik niet in staat om het rolluik op korte termijn op te halen. Hierdoor had ik op de e-mail beantwoord dat ik het de week erop zou ophalen. Hierop kreeg ik geen persoonlijk response. Een 6 dagen later kreeg ik wel een mail dat ik hem nog niet had opgehaald. Terwijl ik duidelijk in de mail had gezegd dat ik hem op kwam halen.

13-02-2019
Vd Berg (IJsselmuiden)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Prijs en Kwaliteit echt een aanrader

12-02-2019
Henk rond (Hoogvliet)
Prijs:
Kwaliteit:

Topbedryf
Vandaag rolluiken geplaatst top gedaan goede monteurs zat een deuk in de bovenkap word gelyk een nieuwe besteld topservice heb maar gelyk een zonnescherm besteld kan dit bedryf aan iedereen aanraden top

12-02-2019
Rene Damiaens (Gruitrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer te vreden

12-02-2019
Rene Damiaens (Gruitrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer te vreden

12-02-2019
M. Dietvorst (Bergen op Zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit rolluiken, duidelijke informatie.
Er miste een onderdeel maar dit werd gelijk in orde gemaakt.

12-02-2019
S.Mol (Nieuwdorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik.
Rolluik netjes bezorgd en op tijd na een mailtje. Super!

11-02-2019
Rene Damiaens (Gruitrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer tevreden

11-02-2019
Fred Veltrop (Urmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Spullen correct uitgeleverd en verpakt.Goede kwaliteit en eenvoudige d.h.z. montage.Ziet er goed uit. Groet Fred.

09-02-2019
Schut (Oldenzaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik plaatsing
Materiaal conform bestelling, alles snel en correct geplaatst op afgesproken tijdstip. Communicatie was helder en eenduidig

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden