+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3891 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 315 - 316 - 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 ... 390 - Volgende
(beoordeling 3181 t/m 3190 van 3891 beoordelingen)
24-06-2017
Lex (Den Bosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed bedrijf
Via internet gevonden, screens besteld, betaald en zelf opgehaald.
Vriendelijk personeel ook erg behulpzaam.

23-06-2017
Jaap hagen (Hoogeveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit voor weinig geld.snelle levering en zeer vriendelijk chauffeur.

23-06-2017
John (Giessen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Bestelling van 10 screens zelf opgehaald bij de showroom, een oplettende medewerker zag dat er een paar onderdelen niet meegeleverd waren en heeft dit meteen geregeld.
Na het uitpakken bleek dat ik niet de juiste geleiders had gekregen bij 2 screens maar ook dit is prima opgelost.
Inmiddels heb ik er 1 gemonteerd, dat was prima te doen en het ziet er keurig uit.
Bedankt screen discount, jullie leveren een goed prijs/kwaliteit en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

23-06-2017
John (Giessen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Bestelling van 10 screens zelf opgehaald bij de showroom, een oplettende medewerker zag dat er een paar onderdelen niet meegeleverd waren en heeft dit meteen geregeld.
Na het uitpakken bleek dat ik niet de juiste geleiders had gekregen bij 2 screens maar ook dit is prima opgelost.
Inmiddels heb ik er 1 gemonteerd, dat was prima te doen en het ziet er keurig uit.
Bedankt screen discount, jullie leveren een goed prijs/kwaliteit en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

23-06-2017
Haan (Winschoten)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend snelle service
10 met een griffel

23-06-2017
Mark (Maarheeze)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima bedrijf
2 rolluiken besteld. Goed verpakt en op tijd geleverd. after-sales is ook prima in orde

23-06-2017
A.Walsweer (DRONTEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Plaatsing screen of scherm
Goed geplaatst ben tevreden

22-06-2017
W.j.Gaasbeek (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goed product.
Levering op tijd en volgens afspraak.

22-06-2017
Elands (Geleen)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend!
Via de website wordt je stap voor stap begeleid naar de juiste keuze. Net als bij de hulp voor het plaatsen.
Prijs/kwaliteit is top! Nu al 3e rolluik hier besteld.

22-06-2017
Michael (Beugen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede prijs kwaliteit verhouding

Vorige - 1 ... 315 - 316 - 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 ... 390 - Volgende
(beoordeling 3181 t/m 3190 van 3891 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden