Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

29-12-2018
Harren (NOORDWIJKERHOUT)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Mooi zonnescherm.
Goede snelle montage.
Netjes en vriendelijk

28-12-2018
Rentes (Dirksland)
Prijs:
Kwaliteit:

2 Screens
2 aparte screens besteld. 1 van ca 2 meter breed en 1 van ca 1 meter breed.
HEt grote screen is gelijk goed. Het kleine zakt niet naar beneden. Na diverse mailcontacten en 2x heen en weer te zijn verzonden naar de leverancier is het nu eindelijk in orde. (onderregel bleek te breed)
Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat.

28-12-2018
M.J. Krijger (Nieuw-Lekkerland)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende sectionaaldeur
De deur is van degelijke materialen gemaakt, past uitstekend en gaat soepel zonder nare bijgeluiden open en dicht. Ook de montage is uitstekend verzorgd. Zeer tevreden!

27-12-2018
W. Van Maren (Hellevoetsluis)
Prijs:
Kwaliteit:

Klasse rolluik
Een goed klasse product voor een normaal bedrag!

27-12-2018
F.H. Bronwasser (Sas van Gent)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering rolluik
Klant vriendelijk en goede service.

26-12-2018
Breugelmans j. (Mol)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden klant
Zeer duidelijke site. Prijzen zeer goed en vooral correcte afspraken. Neem daarbij nog een super vriendelijke bezorger (chauffeur) bij en dan Weet je dat ik een tevreden klant ben en deze firma aan iedereen kan aanraden . Top

26-12-2018
Henk Meurs (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Prima kwaliteit monteren was niet moeilijk, Uitstekende service.

25-12-2018
M.Saidi (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Ben erg tevreden over het product.
Ons volgende rolluik komt weer bij jullie vandaan. Enige wat is mis zijn bijvoorbeeld kortingscode coupons voor mensen die vaker bestellen.

25-12-2018
Barneveld (Austerlitz)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede prijs kwaliteit verhouding.

24-12-2018
AJ Meijer (Eibergen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Alles mooi optijd geleverd. De montage van de met afstand bedienbare rolluiken was geen enkel probleem . We hebben de instructies van het filmpje op You Tube opgevolgd .

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden