Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

20-12-2018
F. van Loon (Haarsteeg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Bestelling, netjes binnen de gestelde levertijd binnen.
Zelf opgehaald, door de showroom heen gelopen. Hier nog wat uitleg gekregen over montage.

Helaas, ging het na de montage niet helemaal zoals bedoeld met de rolluikmotor. Na wat mails, welke iedere keer snel werden beantwoord de nodige stappen gekregen om het probleem op te lossen.

Top service!

20-12-2018
Stanislaw Zebracki (Waalwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken platsen
Prima vakkundig service.
Alles naar wens en perfect uitgevoerd

20-12-2018
Stanislaw Zebracki (Waalwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken platsen
Prima vakkundig service.
Alles naar wens en perfect uitgevoerd

20-12-2018
Teun van den Bosch (Van Heukelomstraat 213)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevredenheid
Ik ben heel tevreden alles is netjes en op tijd gemonteerd.

20-12-2018
Teun van den Bosch (Van Heukelomstraat 213)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevredenheid
Ik ben heel tevreden alles is netjes en op tijd gemonteerd.

20-12-2018
Teun van den Bosch (Van Heukelomstraat 213)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevredenheid
Ik ben heel tevreden alles is netjes en op tijd gemonteerd.

19-12-2018
J Appels (Eygelshoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Alles kwam precies op de afgesproken dag /tijd alles was goed verpakt en het materiaal is ook goed en goede begeleiding over hoe te doen op de site de klus was binnen een drie uurtjes gepiept en ben er zeer blij mee

18-12-2018
Majid (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden
Ben erg tevreden, alleen jammer van een verkeerde maat maar daar kunnen jullie niets aan doen. Goede kwaliteit super๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

18-12-2018
A Witte (Purmerend)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima spullen
Prima rolluiken, horren en zonnescherm. Zonnescherm lange levertijd 2,5mnd. Zonnescherm nog nauwelijks gebruikt dus nog niet te beoordelen.
Vakkundig advies bij inmeten en uitstekende montage door zelfde monteur die heeft ingemeten.

18-12-2018
T kivits (Budel Schoot)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering
Stipte levering,plaatsing geen probleem

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden