+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3867 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 322 - 323 - 324 - 325 - 326 - 327 - 328 - 329 - 330 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3251 t/m 3260 van 3867 beoordelingen)
22-05-2017
Toke Knook (Tholen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen JVS85
Wij zijn heel erg te spreken over het geleverde screen. Ook toen ik aangaf dat de slinger te kort was bleef de service heel goed. Wij zijn dik tevreden.

22-05-2017
N. Borst (Driel)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect zonnescherm
Wij hebben een zonnescherm in de showroom besteld, zeer vriendelijk personeel en goed geholpen. Zelf het zonnescherm gemonteerd en super blij mee.

22-05-2017
Rob van Zurk (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik; zeer goed geleverd en geinstalleerd.
Door monteur laten inmeten en laten installeren.Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het rolluik als de service!

19-05-2017
W Wols (Piershil)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed en toch teleurgesteld
Ik ben de screen op wezen halen, en werd professioneel correct geholpen.
De kwaliteit lijkt prima (dat weet ik pas over 5 jaar), maar ik ben teleurgesteld dat ik om buiten bediening had gevraagd en ik binnen bediening bleek te hebben gekregen.
Uiteindelijk hangt hij wel, maar dat heeft daardoor veel extra moeite gegeven.
Ook een montage handleiding bijvoegen zou handig zijn.

19-05-2017
Jan (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima!!!
Goed product,snel geleverd,goed gemonteerd,voor een prima prijs!!!

19-05-2017
De Jong (Moordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Succes!
Het bestellen bij JVS is ons prima bevallen. Het product was snel klaar, ziet er mooi uit en lijkt ons van prima kwaliteit. En dat voor een gunstige prijs.

19-05-2017
R.Dekker (Nunspeet)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
De bestelling en afhandeling,alles correct verlopen.Alles heel goed verpakt.
Montage een zeer eenvoudig.

19-05-2017
Van Wensen (Veerle)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Goede kwaliteit komen een afspraken na

19-05-2017
Wim (Garderen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken - goede service
We hebben 4 rolluiken besteld. Snelle levering en goede service. Montage is eenvoudig door goede instructies op de website.

18-05-2017
Ben Evers (Valkenswaard)
Prijs:
Kwaliteit:

AANRADER
Twee screens besteld op site,dit is trouwens prima te doen.
Je word er goed door heen geleid zodat je een prima product besteld hebt op het einde.
Deze opgehaald in Ravenstein waar ik goed geholpen ben.
Deze zelf opgehangen wat prima te doen is.
Mocht iemand screens overwegen is dit zeker een aanrader.

Vorige - 1 ... 322 - 323 - 324 - 325 - 326 - 327 - 328 - 329 - 330 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3251 t/m 3260 van 3867 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden