+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3867 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 349 - 350 - 351 - 352 - 353 - 354 - 355 - 356 - 357 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3521 t/m 3530 van 3867 beoordelingen)
08-11-2016
Ising Amersfoort
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer goed product tegen een lage prijs en correcte levering.

07-11-2016
Ten Broeke Losser
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit, snelle levring.
Mooie Rolluiken, voor een goede prijs.
Zelf gemonteerd, goede instructie video.
Keurig op tijd geleverd.

07-11-2016
A van der Schoot SOEST
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend product,zeer snelle levering
Zeer mooi product netjes afgewerkt en zeer snelle levering(binnen 3 weken)
Zal JVS aanbevelen bij anderen.

03-11-2016
Rovalux Valkenswaard
Prijs:
Kwaliteit:

Echt goed
Goede kwaliteit, netjes verpakt

31-10-2016
Ma dieren
Prijs:
Kwaliteit:

Klasse
Perfect

27-10-2016
Paul (Wedde)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop is duurkoop, nooit doen
Gemiddelde levensduur van een rolluik is, bij dagelijks gebruik ongeveer twee maanden. Dan is het gebroken, garantie?? Nooit van gehoord is eigen schuld, verkeerd gebruik. Ophalen kost 50,00 Euro evenals retour sturen. datum van ophalen wordt bepaald door de leverancier en loopt op tot twee maanden. Retour sturen idem. De slechtste aankoop / keuze die je kan bedenken.

Geachte Heer/Mevr,


We begrijpen dat u niet achter de kwaliteit staat van ons product. Graag horen we waar u niet over tevreden bent zodat we de kwaliteit kunnen verbeteren en indien mogelijk het probleem oplossen.

Mvgr
Team JVS zonwering

19-10-2016
Jansen (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Gemengd gevoelens
Goede prijs, goede service, maar....

Geachte Heer/Mevr,

We begrijpen dat u niet achter de kwaliteit staat van ons product. Graag horen we waar u niet over tevreden bent zodat we de kwaliteit kunnen verbeteren en indien mogelijk het probleem oplossen.

Mvgr
Team JVS zonwering

30-09-2016
Willem van Egmond (Den Helder)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitzonderlijk
Door enkele bijzondere wensen van mijn kant heel veel contact en overleg met Rolluiken-Discount gehad. Ik werd telkens zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Een prijsfoutje in mijn voordeel hebben ze zeer hoffelijk voor hun rekening genomen. Na bestelling werd enige tijd later het bestelde door Edwin en Angela gemonteerd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen die op voortreffelijke wijze mijn rolluiken hebben gemonteerd en afgeregeld.

26-09-2016
Hendrik (Borne)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Ziet er goed uit ben zeer tevreden

23-09-2016
F.Hoedelmans (Halsterenn)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering, kwaliteit en service.
Informatie was erg duidelijk, vriendelijk, levering was erg snel, rolluik zit er prima uit en was prima op maat gemaakt, paste precies, kleur is ok, maakt een solide indruk!

Vorige - 1 ... 349 - 350 - 351 - 352 - 353 - 354 - 355 - 356 - 357 ... 387 - Volgende
(beoordeling 3521 t/m 3530 van 3867 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden