Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

11-04-2014
Schepers (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service !!!
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Deze mensen denken met U mee zowel het beantwoorden van vragen als de levering.
Levering was keurig netjes met de mogelijkheid om met de pin bij de chauffeur te betalen. Verder was er telefonisch contact mogelijk met de chauffeur op de dag van levering.
Ook zijn de huismerk rolluiken van uitstekende kwaliteit.
Ik ken geen enkele andere internet winkel die service zo hoog heeft staan. De volgende rolluik bestelling zal beslist weer bij Rolluik-Discount zijn. Absoluut !!!

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Begin maart 2014 2 rolluiken besteld van het merk Heroal, type HR41 op rolluiken-discount.nl
Op de site stond aangegeven een gemiddelde levertijd van 2 weken, maar na 5 werkdagen een mailtje dat de rolluiken klaar stonden!
Wij naar Herpen toe om de spullen op te halen, daar werd de bestelling doorgelopen en ingeladen.
Heel overzichtelijk was op de site van rolluiken-discount.nl de verschillende montage-handleidingen te vinden, ipv een dik overbodig pak papier.
Dit is deel 1/2

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Deel 2/2
Echter na 3 weken rolde de bandopwinder van 1 rolluik niet meer op, wat altijd kan gebeuren.
Mailtje gestuurd met het probleem en kreeg binnen enkele uren wat tips & trics teruggemaild.
Aangegeven dat dit niet mocht baten, krijg ik een mailtje terug van:
"We hebben een pakketje in orde gemaakt met een nieuwe bandopwinder, deze zal u begin volgende week in uw brievenbus ontvangen."

Een dikke 10+ voor deze firma, waar heel veel ( web)shops van kunnen leren!
Een echte aanrader!

06-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+, Aftersales: een dikke 10+
Begin maart 2014 2 rolluiken besteld van het merk Heroal, type HR41 op rolluiken-discount.nl
Op de site stond aangegeven een gemiddelde levertijd van 2 weken, maar na 5 werkdagen een mailtje dat de rolluiken klaar stonden!
Wij naar Herpen toe om de spullen op te halen, daar werd de bestelling doorgelopen en ingeladen.
Heel overzichtelijk was op de site van rolluiken-discount.nl de verschillende montage-handleidingen te vinden, ipv een dik overbodig pak papier.
Dit is deel 1/2

02-04-2014
Geerlof
Prijs:
Kwaliteit:

Super snelle service
Wat een super snelle service! Binnen no time antwoord op de mail waarin vrijblijvend wat vragen werden gesteld. Voor ons o.a. reden om niet verder te zoeken en met deze aanbieder in zee te gaan!

26-03-2014
Fam van Dijk
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken van het Huismerk!
Goedkope maar van uitstekende kwaliteit!
Mooie duidelijke website, vragen per email worden snel beantwoordt! Bevestiging na bestelling, keuzes en prijzen worden duidelijk aangegeven! Alles goed controleerbaar en een 10 tal dagen achterover geleund en gedacht hoe ik het klusje zou moeten klaren...
Na nette aflevering spullen uitgepakt, en... geen gebruiksaanwijzing! En wat blijkt? Die heb je gewoonweg niet nodig! Binnen anderhalf uur met 2 personen 3 rolluiken opgehangen! Echt schitterend!

23-03-2014
Fam. Aalderink. Assen
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch! Alles perfect geregeld!
Als 70-plusser koop ik eigenlijk nooit via internet. De positieve reviews trokken mij terecht over de streep en we bestelden een 5-tal rolluiken met afstandsbediening. De bestelprocedure op de website leid je stap voor stap door je wensen heen. Vergissen is bijna niet mogelijk. Ook de meetinstructie is erg duidelijk. Mocht je ondanks alles toch nog een vraag hebben dan wordt deze vlot beantwoord heb ik gemerkt. Prima service!!

23-03-2014
Marco
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Mijn bevinding zijn super!!!
Als zakelijk klant kan ik niks zeggen als het volgende!
Super service meedenkend begripvol enz enz enz kort samen gevat echt een aanrader!!!

21-03-2014
Familie de Jong (Dussen)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluiken, zijn zeer tevreden
Ook wij zijn na een zoektocht hier uitgekomen en erg tevreden. Vorig jaar al één rolluik gekocht en nu de volgende. Onze dochter kan heerlijk slapen ook nu het eerder licht wordt!!

15-03-2014
Frank Beuningen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte Prijs, Perfecte Kwaliteit en Perfecte Service
Op internet gezocht naar de beste prijs voor rolluiken en hier uiteindelijk uitgekomen. Na het zien van de diverse rolluiken op de website had ik nog een aantal vragen en heb daarop de showroom bezocht. Een geweldige uitleg heb ik gehad omtrent het assortiment rolluiken van rolluikendiscount. Rolluik besteld en na 10 werkdagen heb ik deze kunnen ophalen. Inmiddels bevestigd na het volgen van de duidelijke brochures op de website omtrent montage. Voor iedereen een aanrader!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden