Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

15-09-2014
A.Rouwenhorst Hengelo (G)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Al meerdere rolluiken besteld goeie kwaliteit en snelle levering (10 werkdagen)zeker een aanrader

15-09-2014
Fam. Turlinckx (Theunis Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden klant
Wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog

15-09-2014
Fam. turlinckx-theunis Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden klant
Wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog

14-09-2014
Lageman borger
Prijs:
Kwaliteit:

Goed opgelost.
Bestellen goed te doen, levertijd met 3week prima. De levering netjes alternatief aflever adres was geen probleem. Helaas ontbrak de bestelde schakelaar en was de vensterbank te kort. Na wat belletjes over en weer is alles naar behoren opgelost.
Ik zou een volgend rolluik hier zo weer bestellen.

08-09-2014
Giesekam (Rijen)
Prijs:
Kwaliteit:

Hele mooie antraciet kleurige rolluiken, erg netjes gezet ook
Ik heb me goed verdiept in wat er zoal te krijgen is in rolluiken land en uiteindelijk hoofdzakelijk vanwege de gunstige prijs van de heroal rolluiken gekozen voor rolluiken-discount.nl Ik ben blij dat zij ook in Brabant kwamen plaatsen want ik heb twee linker handen. Ik heb de rolluiken laten opmeten, zelf de typen gekozen (heroal waar mogelijk daar waar het raam te groot was voor het huismerk gegaan. Overal Somfy motoren in laten plaatsen) en uiteindelijk de rolluiken laten plaatsen.

06-09-2014
Ruud Roks
Prijs:
Kwaliteit:

Eenvoudige website, makkelijk bestellen, goede informatie tav levering, en levering ook perfect
Mooie rolluiken van Heroal. Makkelijk te bestellen via de erg toegankelijke website.
Goede service ook betaling bij aflevering vindt ik super goed. 5-9-2014 geleverd en we hebben gelijk vandaag geplaatst. mede door de duidelijke handleidingen is dit erg eenvoudig.

27-08-2014
Krougman Amstelveen
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Toen ik mijn veren in het rolluik moest vervangen kreeg ik netjes nieuwe toegestuurd, ook toen ik wilde weten hoe ik nu mijn rolluik opnieuw kon afstellen kreeg ik een speciaal sleuteltje en op de site kon je de gebruiksaanwijzing terug vinden. Top veel bedrijven kunnen hier van leren

23-08-2014
De Groot (Loosdrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Gisteren is het scherm keurig thuisbezorgd op de afgesproken tijd. Zelf gemonteerd, heel eenvoudig eigenlijk, past perfect en de huismerk motor loopt keurig!

17-08-2014
Henk Vugteveen Enter
Prijs:
Kwaliteit:

Betreft levering / plaatsing
We zijn helemaal in onze nopjes wat levering en plaatsing betreft super materiaal en perfecte plaatsing en afwerking

14-08-2014
Remco / Pijnacker
Prijs:
Kwaliteit:

Ga er nog 4 bestellen!!!
Na wat lokale offertes te hebben ontvangen, toch maar eens online gaan zoeken. De prijzen liepen zodanig uiteen dat de keuze voor screen discount zo gemaakt was (+/- €400,-). In eerste instantie was ik een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn. Aangezien ik meerdere screens wil plaatsen. Wilde ik de gok wel wagen, voor dat geld. Na een kleine 3 weken, werd de screen geleverd en de kwaliteit is geweldig. Lengte tot op de millimeter nauwkeurig. Plaats zeker nog een bestelling.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden