Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

03-01-2014
C. H.Krom (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Had ik eerder moeten doen!
Voor de Kerst besteld en zelf in een paar uur gemonteerd. Prima rolluik en snel antwoord via email op al mijn vragen. Bij deze firma ga ik nog meer bestellen!

22-12-2013
W. Donkers Handel
Prijs:
Kwaliteit:

Alles perfect volgens afspraak
Op vragen wordt snel en duidelijk geantwoord en alles wordt perfect volgens afspraak geleverd. Voorbeeld van hoe een webwinkel zou moeten werken. Aanrader!

17-12-2013
Izzet (Limburg - Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken type huismerk (met en zonder motor)
IK heb eerst 3 opbouw rolluiken besteld en zelf geplaatst. 2 weken later heb ik nogmaals 5 rooluiken besteld. Alles is heel vlot verlopen : heel snelle respons op mijn vragen, levering volgens afspraak, ... Je kunt er zeker van zijn dat alles heel correct verloopt en compleet geleverd wordt ... kan het zeker aanraden ... Veel succes

17-12-2013
Izzet (Limburg (BelgiŽ))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken type huismerk (met en zonder motor)
IK heb eerst 3 opbouw rolluiken besteld en zelf geplaatst. 2 weken later heb ik nogmaals 5 rooluiken besteld. Alles is heel vlot verlopen : heel snelle respons op mijn vragen, levering volgens afspraak, ... Je kunt er zeker van zijn dat alles heel correct verloopt en compleet geleverd wordt ... kan het zeker aanraden ... Veel succes

08-12-2013
Hovestadt (Vleuten)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Hele snelle levering en uitstekende service. Ik heb de rolluiken van Heroal zelf opgehaald en uitgebreide montageinstructie ter plaatse gekregen. Ipv de minimale 10-20 dagen kregen we binnen een week bevestiging van levering.

08-12-2013
M. Mooring (Maarssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken dakkapel
Vandaag de rolluiken voor onze dakkapel zelf gemonteerd. Heel goed te doen met de instructiefilm op de site. Fantastisch resultaat. Zeer tevreden over geleverde rolluiken, zeker voor herhaling vatbaar!

27-11-2013
H van Lier. Tegelen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte service
Ook wij hebben 2 rolluiken (Heroal)ontvangen op de juiste maat en prima verpakt een echte aanrader.
Op vragen wordt snel en correct via e-mail antwoord gegeven.
Bedrijven met zo'n service zouden er meer op het internet moeten zitten een echte aanrader dus.

24-11-2013
Nieuwerf (Ees)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop en goed
Twee zipscreens ontvangen en gemonteerd, goede kwaliteit en motoren al afgesteld, alleen ophangen en klaar, bij eerdere bestelde screens bij concurent lang bezig geweest met afstellen.
Afwerking ook beter dan concurent en nog goedkoop ook.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden