Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

18-05-2014
N.J.Brakel Zuid-Scharwoude
Prijs:
Kwaliteit:

Contact en Info
Voor het contact en de informatie die verstrekt wordt op een hele nette manier wil ik een 9 toekennen, uitermate netjes

12-05-2014
A vd Weijden T'harde
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede web winkel. Super klant vriendelijk
ben zeer tevreden over de afhandeling en de bestelling. Volgende rolluiken koop ik zeker weer hier.

07-05-2014
Gert Uittenbogaart
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs; Nette levering maar handleiding klopt niet
Goed rolluik; makkelijk bestellen door goede uitleg op de site, alleen klopt de handleiding over het afstellen niet waardoor veel extra tijd en ergernis bij het monteren. Geen reactie op de e-mail klacht. Dat kan dus beter

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.


Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.

Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft "the leading company" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

23-04-2014
Liebregts (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

Verkoop: een dikke 10+ ??, Aftersales: een dikke 10+??
Zojuist ons 3e rolluik, een Heroal Rolluik HR41 van 2620br x 2000hg besteld.
De vorige keer was supergoed bevallen, dus weer terug naar het vertrouwde adres voor een rolluik voor de woonkamer.
Had nog mail contact gehad over waar de bandvertrager zit, en binnen 30 minuten het antwoord gekregen.
Het is wat ons betreft ""the leading company"" in prijs, kwaliteit, communicatie en aftersales en daarom komen we terug, en blijven we terug komen voor de overige ramen/rolluiken.

17-04-2014
Martijn genemuiden
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolluiken
Perfect bedrijf, goede comminicatie, snelle levering en wat betreft de levering is overleg mogelijk. De rolluiken de volgende dag geplaatst,alles goed verpakt en voldoende dopjes ed erbij, een aanrader

16-04-2014
Jeroen van der Meer
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer fijne webwinkel
Uitstekende communicatie per mail, op tijd geleverd en uittstekende prijs/kwaliteit verhouding

15-04-2014
Th.H.Duisters Budel-Dorplein
Prijs:
Kwaliteit:

Ze doen wat ze beloven !
In totaal zes rolluiken besteld ,vier stuks wit en twee stuks creme via ,de maten door gegeven via internet ,en inderdaad tien dagen erna kwam het bericht al dat ze afgeleverd kunnen worden ,tussen 12.00 en 13.00 uur, en inderdaad 12.45 was de bus hier .Alleen een probleem kwam tevoorschijn .nm twee geleiders waren verkeerd van kleur ,meteen gebeld en dezelfde avond kreeg ik al een mailtje dat de onderdelen al bij de post afgeleverd was .oké het ging even mis maar het werd snel opgelost.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden