Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-02-2014
T Post (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit voor een betaaldbare prijs
Wij zijn bij JVS gaan kijken omdat we een glazen veranda wilden en wel zeker wilde weten dat we een goede aankoop zouden doen. Daar hadden ze verschillende glazen veranda's staan. Onze keus was snel gemaakt. We hebben de Verano Garda gekocht. Hij staat inmiddels (zelf gemonteerd) en we zijn er zeer tevreden mee. Ook mijn ouders zijn er over aan het nadenken en zullen bij een eventuele koop zeker bij JVS uit komen.

19-02-2014
C Maas (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site.
Echt een aanrader!!

18-02-2014
Henk Uland Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en service voor een nette prijs
Ik sluit me volledig aan bij de andere beoordelingen. Een echte aanrader voor iedereen welke kwaliteit geleverd wil krijgen voor een lage prijs. Een bedrijf welke zijn belofte meer dan waar maakt. Keurig!

18-02-2014
Erik Mol (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs goed, kwaliteit goed en Service perfect
Waar vind je nog bedrijven met zo'n goede service. Zeer snel met leveren en beantwoorden vragen. Op en top oke!!

18-02-2014
Dhr Snel (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Mooie inbouw rolluiken, zeer scherp geprijst.

18-02-2014
N v Braam (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Laag geprijst
We zijn overall wezen kijken ook bij JVS ze hebben maar liefst 5 groot formaat demo modellen staan. En de prijzen waren 35% goedkoper.

17-02-2014
Mevrouw Ten Brinke
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend bedrijf
Via internet bij rolluiken-discount uitgekomen. Wat een duidelijke site!! Een verademing t.o.v. andere site's.

De rolluiken hangen inmiddels en werken perfect!!

In 1 woord GE-WEL-DIG

17-02-2014
Geert Jan van de Boom
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda snel geplaatst.
We hebben afgelopen week een Verano Iseo Veranda bezorgt gekregen. Helemaal netjes volgens afspraak, montage is zeer goed te doen met de handleiding, de veranda hadden we binnen 6 uur staan. Laat de zon maar komen

17-02-2014
Jan de Bruijn (Purmerend)
Prijs:
Kwaliteit:

Concurrentie ver voorbij
We zijn ons huis aan het bouwen, en wilde altijd al rolluiken alleen vonden de rolluik kasten niet mooi we hebben inbouwrolluiken.com gevonden ze waren €1400,00 goedkoper dan een bedrijf uit de regio, zelfde kwaliteit. Super aanrader voor heel NL, Groeten Jan

17-02-2014
F. Brauwer (Bunschoten)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service
Voor ons was het de 1e keer dat we online screens hebben gekocht dus we hadden veel vragen, deze waren zeer snel beantwoord. Wat een service. We hebben nog 6 screens nodig en gaan deze zeker bij www.screen-discount.nl aanschaffen.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden