Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

10-03-2013
Harry van Nuland
Prijs:
Kwaliteit:

Nergens goedkopere screens
We hebben het hele internet afgezocht en geen goedkopere screens tegen gekomen. Screen besteld en laten bezorgen. Super service en een perfecte kwaliteit. Ga zo door aanrader voor iedereeen. Harry

08-03-2013
Stefan Peeters
Prijs:
Kwaliteit:

Goede website met scherpe prijzen!
Goeie site met scherpe prijzen. En veel mogelijkheden om je product zelf samen te stellen.

06-05-2012
Guus
Prijs:
Kwaliteit:

Prima doekje!
Dit is een prima doekje!

06-05-2012
Johan
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi screen
Zeer mooi screen lage prijs

24-03-2012
Eveline (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer makkelijk te monteren rolluik!
Zeer eenvoudig te monteren door bijgeleverde handleidingen

24-03-2012
Eveline (Amersfoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer makkelijk te monteren rolluik!
Dit is echt een perfect rolluik voor een goede prijs! top levering goede service! zeer eenvoudig te monteren door bijgeleverde handleidingen

23-03-2012
Peter (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluik voor een goede prijs!
Dit is echt een perfect rolluik voor een goede prijs! top levering goede service!

22-03-2012
Johan (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluik voor een goede prijs!
Top levering goede service! Gewoon een superprijs voor een superkwaliteit rolluik. Top rolluik voor een goede prijs! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij al mijn kennissen. De rolluiken waren binnen een paar dagen na online bestellen al geleverd.

22-03-2012
Johan (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluik voor een goede prijs!
Dit is echt een perfect rolluik voor een goede prijs! top levering goede service! Gewoon een superprijs voor een superkwaliteit rolluik. Top rolluik voor een goede prijs! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij al mijn kennissen. De rolluiken waren binnen een paar dagen na online bestellen al geleverd.

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden