Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

08-12-2021
Peter Oomen (Veen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit en prijs
Prijs en kwaliteit is goed. Geen klachten. Alles is volgens afspraak geleverd.

08-12-2021
Nikki scuro (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Beoordeling
Ik ben zeer tevreden, over de levering maar ook over de zonwering. Mooie kleur, makkelijk te hangen. Volgende keer weer bij jullie !

08-12-2021
Bavels@ziggo.nl (Drunen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit,en vooral concurrerend.
doorgaan

07-12-2021
Henry Helmich (Klimmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Verhuizing
Nadat ik vanuit Eindhoven naar Klimmen [Zuid Limburg] was verhuisd en meer als 15 jaar klant ben bij JVS, ben ik toch eens gaan kijken voor nieuwe rolluiken die ik dan in de buurt zou kopen bij een gerenommeerde leverancier.
Nadat ik een prijsopgaaf had gekregen van meerdere leveranciers bleek dat de prijzen 2 tot 3 keer hoger waren dan bij JVS en met een levertijd pas volgend jaar . Het ging hierbij om een Heroal elektrisch bediend systeem,
terwijl de meeste aanbiedingen zelfs nog handbediend waren.
dus....JVS prima service.

07-12-2021
Zeelenberg (Oud-beijerland)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit en makkelijk te monteren!

07-12-2021
Vondeling (Zoetermeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Goeden service
Vriendelijke mensen en goed advies

05-12-2021
J.P.Borgonjen (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Knikarm zonwering
Monteur was er al iets eerder, is vast begonnen en heeft het scherm gelijk opgehangen met (ongevraagd!) de aanpassing die ik zelf i.v.m. lichtval had willen vragen. Super!

05-12-2021
RdS (Ridderkerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige kwaliteit
Geweldige kwaliteit, mooi en makkelijk zelf te monteren.

05-12-2021
H beekhuis (Vaassen)
Prijs:
Kwaliteit:

Heer
Goede snelle levering. Voldoet aan onze verwachtingen

03-12-2021
K (V’daal)
Prijs:
Kwaliteit:

Netjes en goed
Eventuele op-/aanmerkingen goed opgepakt en meteen opgelost. Goede service en kwaliteit!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden