+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2351 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 236 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 2351 beoordelingen)
24-06-2019
Rachel Nouwen (Heijningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima sunscreen
Het is een mooi sunscreen en het helpt zeker tegen de warmte. Het is op zich prima te zelf te monteren, maar je moet wel een beetje handig zijn, want je moet zelf de gaten in de kast en geleiders boren. Wij hebben het scherm op de 1e verdieping van ons dijkhuis gemonteerd en het koord op een verdieping lager bevestigd, zodat je het buiten naar boven en beneden kunt doen. Het ziet er heel netjes uit, we zijn er zeer tevreden mee.

24-06-2019
Ariën en Iwona (Tuil)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Goed geleverd en gemonteerd prima service! Goede kwaliteit.

22-06-2019
Ivonne Stok (Goes)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Duidelijke website, prima rolluiken en goede prijs. Zelf opgangen ook makkelijk met de gebruiksaanwijzing.

22-06-2019
Erik Kleinlugtebeld (Lemele)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering Rolluik
Zeer goed een aanrader voor ieder.
Rolluik werd netjes afgeleverd op besproken tijdstip. betaling bij levering.
Montage is zelf goed te doen door montage instructie die van de site te halen is

21-06-2019
Karel philtjens (Herk-de-Stad)
Prijs:
Kwaliteit:

Waren tevreden
Er was een rollluik bij dat niet voldoende afrolde en bij kontrole bleek dat er een zwarte zijgeleiding aan de lamel niet goed was geniet.Wij hebben deze terug op zijn plaats gekregen en hopen nu dat dit zo zal blijven.grt.

21-06-2019
Luc Schmitz (Linne)
Prijs:
Kwaliteit:

Wederom alles volgens verwachting
Ben mijn oude rolluiken aan het vervangen door nieuwe door per keer een of twee nieuwe te bestellen en met deze prijs is dat goed te doen.

20-06-2019
Tamme Halma (Wâlterswâld)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie zonnescherm
Makkelijke montage heel vijn in regelbaar

20-06-2019
Ingrid (Urk)
Prijs:
Kwaliteit:

Super kwaliteit
Voorheen lieten wij alles door een bedrijf plaatsen dit was natuurlijk duurder. Nu in ons nieuwe huis hebben we het zelf gedaan met super kwaliteit rolluiken hier vandaan. Zelfde kwaliteit voor een veel goedkopere prijs en het ophangen is zeer goed te doen

20-06-2019
Arnold (BAARN)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima product
Via de site de rolluiken besteld. Binnen de afgesproken tijd zijn de rolluiken geleverd. Bezorging was op de juiste dag en tijd en een goede communicatie met de bezorger. Zelf opgehangen wat prima ging.

20-06-2019
Verhoeven (Biezenmortel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi en goed product
Korte levertijd en betaling bij ophalen vindt ik heel fijn

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 236 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 2351 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden