Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

06-07-2021
Atie Praag (Rosmalen)
Prijs:
Kwaliteit:

Plizee Horren
Wij hebben drie plizee rolhorren ontvangen en geplaatst in 2 verschillende maten. De ene hor is goed op maar en helaas is de andere2 horren niet van de juiste hoogte. Ze passen er wel in maar zitten nog maar net in de bovengeleider. Ga hierover een aparte mail sturen met foto s

06-07-2021
Loozen (Uden)
Prijs:
Kwaliteit:

Groot rolluik
Tamelijk groot zwaar rolluik geplaatst, met bandvertrager erop. Wat een luxe, met een " pink" te bedienen.

06-07-2021
Rick de Schutter (Steenbergen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Netjes op afspraak geleverd. Duidelijke montagehandleiding online. Mooi afgewerkt. Wel een overvloed aan onderdelen over, maar beter over dan tekort:-)

06-07-2021
A. Struijk (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Levering was snel. De kwaliteit van het zonnescherm is goed alleen de montage was lastig. Het zou veel makkelijker zijn als het zonnescherm losse beugels zou hebben waar je zonnescherm in kan hangen. Nu is het millimeter werk om het zonnescherm te bevestigen met kans op boorgaten die iets te ver links of rechts zitten.

06-07-2021
Richard (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Heroal Rolluik zelf ingemeten en exact volgens maten geleverd. Alleen de geleiders even op maat maken. Easy peasy te plaatsen en plug en play. Hele duidelijke video€s waarin een duidelijke uitleg wordt gegeven. Dik tevreden. Mooi product.

05-07-2021
A.R.Herrmann (Alphen aan den Rijn)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Levering volgens opgave,montage zelf uitgevoerd en gaf geen problemen.
Duidelijke montagebeschrijving en elektrische aansluiting op de website.
Zeer tevreden.

05-07-2021
Gündüz Aydın (Rijswijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescreens buiten op zonne energie
Ik kon het zelf makkelijk plaatsen. Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

05-07-2021
Paul Lauwers (Wanroij)
Prijs:
Kwaliteit:

Super service
Het heeft even geduurd, maar we zijn er super blij mee

05-07-2021
F. Suurd (Boerakker)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens voor 7 ramen
Wij zijn zeer tevreden over het product (screens) van JVS.
Wij hebben online besteld ( zeer duidelijke site), wij hebben 5 screens (lijsten en kappen) besteld in de kleur roomwit (9001) en 2 screens in de blauwe kleur van onze uitzetramen RAL5013. Deze geleverde kleuren komen exact overeen met de kleuren van onze ramen en kozijnen. 6 stuks zijn elektrisch bediend en 1 hand bediend. Alles werkt perfect.
Wij hebben de screens zelf geplaatst en dat gaf geen problemen.
JVS heeft een hele goede site met alle handleidingen voor de montage en afstelling van hun producten.
Ik heb een paar keer telefonisch en per mail contact gehad met de afdeling verkoop en die stonden mij netjes te woord en beantwoorden mijn vragen naar tevredenheid.
Product werd goed verpakt en compleet thuis afgeleverd volgens de opgegeven levertijd ( zelf met een afwijkende RAL-kleur.
Als wij een cijfer zouden mogen geven: een dikke 9.

05-07-2021
Leon v Hoppe (Dongen)
Prijs:
Kwaliteit:

-
-

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden